Playmobil Western

Allt sedan starten av Playmobil under 70-talet så har företaget varit mycket duktiga på att komma med nya ”leksaksvärldar” inom ramen för Playmobil. En av dessa världar är Western eller ”Vilda västern” som den skulle heta om man översätter till svenska. Man kan köpa Playmobil Western billigt på nätet och det är också det vi rekommenderar mest då vi inte ser någon anledning till att betala överpriser för samma leksaker i en vanlig butik. I vilket fall så innehåller Western-temat från Playmobil en rad olika objekt såsom cowboys, indianer, salooner, hästar, fort, rancher, totempålar, diligenser och det mesta annat som hör en klassisk västernfilm till.

Playmobil Western

Det som är roligt är att man ju kan välja sida själv, antingen så är man på indianernas sida och försöker skydda sitt territorium eller så väljer man att vara på cowboysens sida och försöker erövra mer land för att på så vis kunna utöka sin boskapsverksamhet. Oavsett så är det hela upplagt för en kamp, ungefär som när man lekte ”cowboys och indianer” när man var liten, bara det att leken blir koncentrerad till lekrummet där fantasin får fritt utrymme. Man behöver ju inte köpa alla pjäser i detta leksakskoncept för vill man göra detta så kan det faktiskt bli ganska kostsamt. Är man dock av typen ”samlare” och vill bygga upp en komplett western-värld med alla lekset inom Playmobil Western så bör man vara lite smart och se över vilka inköpsalternativ som finns. Själva har vi kikat en del på detta och vi kommer alltid till samma slutsats, skall man köpa Playmobil Western så skall man köpa Playmobil Western billigt på nätet. Rent generellt så brukar det vara mellan 10 – 40 procent billigare att handla leksaker på nätet och Playmobil Western är inget undantag. Dessutom så kan man ta det hela ett steg längre och gå igenom de olika nätbutikerna som erbjuder Playmobil Western och jämföra mellan dem, då kan man få ner priset ytterligare. Vilket i sin tur gör att man kan köpa ännu mer Playmobil för de pengar man sparar om man nu vill det. Att köpa Playmobil Western billigt på nätet är alltså helt sonika vår rekommendation.

När man väl genomfört köpet eller köpen (om man bygger på sin Playmobil-samling under en längre tidsperiod”) så är det bara att börja leka! Naturligtvis så finns det ett gäng andra koncept från Playmobil om man nu inte är så sugen på att leka ”vilda västern”, men dessa får vi återkomma till någon annan gång. Även de är väl värda att spana in.